ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του ΑΠΡΙΛΗ με... ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !!!


20% ΕΚΠΤΩΣΗ σε ολα τα προιοντα β-γλυκανης 
ΙΣΧΥΕΙ : ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5/4/2013

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ "ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ...
...ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΟΝΟ !!!


Η FM GROUP ανανεωσε τη γκαμα των προιοντων της, κανοντας την ΕΚΠΛΗΞΗ,ακομη μια φορα,για να ικανοποιησει ολες σας τις αναγκες!

Η νεα μας "επαναστατικη" σειρα προιοντων ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ περιλαμβανει: κρεμα σωματος κατα της κυτταριτιδας, ενυδατικη κρεμα σωματος, θρεπτικη κρεμα χεριων και ενυδατικη κρεμα χεριων, καθως επισης και προιοντα περιποιησης προσωπου οπως... η κρεμα προσωπου εντατικης περιποιησης, η κρεμα προσωπου με ενισχυμενη συνθεση, η ενυδατικη κρεμα και το serum προσωπου.

Τα καλλυντικα απο τη σειρα ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ βασιζονται σε ενα πρωτοποριακο ενεργο φυσικο συστατικο...
... τη β-γλυκανη που προερχεται απο τη βρωμη!

Η β-γλυκανη ειναι ενα διαλυτο πολυσακχαριδιο που εμπεριεχεται στη βρωμη και μιμειται την δραση των μοριων που ανανεωνει την επιδερμιδα. Οι αντιγηραντικες του ιδιοτητες και η ικανοτητα του να διεισδυει βαθια στο δερμα, αποτελουν μια απο τις μεγαλυτερες ανακαλυψεις των τελευταιων χρονων, ενω η αποτελεσματικοτητα του εχει επιβεβαιωθει απο μια σειρα ελεγχων.

Επτα βραβεια "ΝΟΜΠΕΛ", μεχρι σημερα, εχουν απονεμηθει για ερευνες που αφορουν στην επιστημη της Γλυκοβιολογιας,δειχνοντας σαφεις ευεργετικες βιοχημικες αλλαγες στη ποιοτητα του δερματος!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις