ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ FM GROUP

# Το 2004 εκανε την εμφανιση της η FM GROUP WORLD στην Πολωνια και μεχρι σημερα αριθμει πανω απο 50 υποκαταστηματα σε ολοκληρο τον κοσμο!
# Μια επιτυχημενη στρατηγικη συνεργασια εταιρειων, της PERFAND, της DROM με την FM GROUP WORLD, μας οδηγησε στο πρωτο βαθρο της αναπτυξης αναμεσα στις εταιρειες δικτυακου μαρκετινγκ.
# Η εταιρεια δημιουργηθηκε στην Ελλαδα το 2007 και στην Κυπρο το 2009, εχει κατακτησει το κοινο καθως η αναπτυξη που γνωριζει αυτα τα χρονια εχει ανοδικη πορεια.
# Ασχολειται με την προωθηση προιοντων αρωματοποιιας, μακιγιαζ και προιοντα για το σπιτι, καθως επισης και τη ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ, μεσω συνεργατων στην Ελλαδα, στην Κυπρο και στο εξωτερικο και βασιζεται στο Πολυεπιπεδο Μαρκετινγκ.

# Στον τομεα του MLM (Πολυεπιπεδο Μαρκετινγκ) θεωρειται μια απο τις καλυτερες εταιρειες, που οφειλεται:
* στην συνεχως αυξανομενη αναπτυξη σε ολοκληρο τον κοσμο!
* στο πρωτοποριακο σχεδιο μαρκετινγκ το οποιο τελειοποιηθηκε απο τους μεγαλυτερους Leaders των καλυτερων εταιρειων δικτυακου marketing!
* στην τεραστια καθημερινη παραγωγη προιοντων!
* στα υπερσυγχρονα ιδιοκτητα εργοστασια της PERFAND και στα εξαιρετικης ποιοτητας αιθερια ελαια της DROM!

Σχόλια

  1. bravo aftoi kseroun pos na fernoun anaptyksi se oles tis xores opos px stin ellada pou xreiazetai to diktiako marketing stous dyskolous kairous pou bionoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις