ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ(ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ‏)


ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΣ Β-ΓΛΥΚΑΝΗΣ
Τα καλλυντικά από τη σειρά Ενεργής Β-γλυκάνης βασίζονται σε ένα πρωτοποριακό ενεργό φυσικό συστατικό: τη β-γλυκάνη που προέρχεται από τη βρώμη.
Η Β-γλυκάνη είναι ένα διαλυτό πολυσακχαρίδιο που περιέχεται στη βρώμη. Οι αντιγηραντικές του ιδιότητες και η ικανότητά του να διεισδύει βαθιά στο δέρμα αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις των τελευταίων χρόνων, ενώ η αποτελεσματικότητά του έχει επιβεβαιωθεί από μια σειρά ελέγχων.
Τα πλεονεκτήματα της  Ενεργής β-Γλυκάνης: 
- αναζωογονεί και δρα κατά της γήρανσης, καθώς ενεργοποιεί τους ινοβλαστούς που υπάρχουν στο δέρμα οι οποίοι δραστηριοποιούν το κολλαγόνο, μειώνοντας δραστικά τις ρυτίδες.
- παρέχει στο δέρμα ενυδάτωση, δημιουργώντας ένα στρώμα προστασίας στο δέρμα που αποτρέπει την αφυδάτωση
- αναδομεί το ξηρό δέρμα, ανακουφίζει από ερεθισμούς και συμβάλλει στην ανάπτυξη κυττάρων κερατίνης και στη διαδικασία επούλωσης από τυχόν πληγές
- ενεργοποιεί τη δράση των ανοσοποιητικών κυττάρων και των μακροφάγων, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα
- λειαίνει το δέρμα κάνοντάς το απαλό
- προστατεύει με φυσικό τρόπο από τις ακτίνες UV
- διεισδύει βαθιά στην επιδερμίδα
- διευκολύνει τη λειτουργία των άλλων ενεργών συστατικών που περιέχονται στα καλλυντικά
Στη βιομηχανία καλλυντικών η β-γλυκάνη που προέρχεται από μύκητες δεν είναι ευρέως γνωστή, η β-γλυκάνη όμως που εμπεριέχεται στα προϊόντα μας και έχει απίστευτα αποτελέσματα ενεργοποιεί τα μακροφάγα ώστε να εκκρίνουν κυτταροκίνες και, επιπλέον, ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού, αναζωογονώντας τον.
Οι ευεργετικές ιδιότητες της β-γλυκάνης είναι σημαντικές όχι μόνο στη βιομηχανία των καλλυντικών και στη δερματολογία αλλά και στη σύνθεση των συμπληρωμάτων διατροφής. Διατηρεί την πίεση και τη γλυκόζη σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την αποτελεσματικότητα των χημιοθεραπειών.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις