Πράσινος Καφές

Κάθε γουλιά εκχυλίσματος του φυσικού πράσινου καφέ, μοιάζει σαν να επιστρέφεις στις ρίζες, σε μια εποχή που δεν έψηναν τους κόκκους του καφέ πριν τον βράσουν.
Έχει ήπια γεύση, με ευδιάκριτους τόνους κρασιού, αλλά δεν υπάρχει αντιληπτή πικρή γεύση ή καπνώδες άρωμα, χαρακτηριστικά των ψημένων καφέδων. Περιέχει μεγάλα ποσά του χλωρογενικού οξέος (CGA), που είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και χάρη στην παρουσία καφεϊνης δεν χάνει καμία από τις τονωτικές του ιδιότητες.
Δημιουργήσαμε τον φυσικό πράσινο καφέ Aurile με τους κόκκους περουβιανού Arabica, που προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια, η οποία δεν χρησιμοποιεί λιπάσματα και κάθε κόκκος συλλέγεται με το χέρι. Τα κατάλληλα & πρακτικά σακουλάκια - πυραμίδα, επιτρέπουν στον καφέ να αναπτύξει την πλήρη του γεύση και το άρωμα και διευκολύνουν επίσης το καλαίσθητο σερβίρισμα.
Οδηγίες: Είναι σχεδιασμένος για να παρασκευαστεί σε καυτό νερό. Προκειμένου να προετοιμαστεί ένα σερβίρισμα ποτού, βάλτε ένα σακουλάκι - πυραμίδα σε ένα φλιτζάνι ή τσαγιέρα και προσθέστε 150 ml καυτού νερού θερμοκρασίας 95 - 96 βαθμών C.  Αφήστε το για 7 λεπτά. Συνιστάται να απομακρύνετε το σακουλάκι πριν τον σερβίρετε.

Τιμή Καταλόγου: 9,70 €

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις