ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ SAVOIR – VIVRE


• To άρωμα που χρησιμοποιείς εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του χρόνου. Το καλοκαίρι προτιμότερες ευωδιές είναι οι απαλές Eau de Toilette και Eau fraîche, όμως κατά την διάρκεια του χειμώνα καταλληλότερες είναι οι πιο δυνατές συνθέσεις (πχ. έντονες ανατολίτικές ή λουλουδάτες ευωδιές).

• Στην δουλειά να προτιμάς απαλά αρώματα όπως λουλουδάτα – υδάτινα ή λουλουδάτα – φρουτώδη, το βράδυ ταιριάζουν οι έντονες ευωδιές και τέλος για το σπορ ντύσιμο οι πιο κατάλληλες είναι οι ζωηρές νότες εσπεριδοειδών.

• Η ποσότητα του αρώματος που βάζεις έχει μεγάλο αντίκτυπο στο πώς σε βλέπουν οι άλλοι. Θυμήσου, ότι το αγαπημένο σου άρωμα δεν χρειάζεται να είναι αρεστό στους άλλους – προσπάθησε, λοιπόν να μην υπερβάλεις στην ποσότητα που ψεκάζεις (ειδικά, όταν πηγαίνεις στην δουλειά).

• Πηγαίνοντας στην ονειρεμένη ερωτική συνάντηση χρησιμοποίησε άρωμα με pheromones – θα σε βοηθήσουν να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και sexy.

• Όλο και πιο συχνά οι γυναίκες χρησιμοποιούν αντρικά αρώματα, το οποίο είναι επιτρεπτό. Σε προτάσεις πολλών εταιριών μπορείς να βρεις αρώματα unisex, που προορίζονται για γυναίκες και για άντρες.

• Δεν πρέπει να αναμειγνύεις διάφορα αρώματα – από την ένωση διαφορετικών συνθέσεων δεν πρόκειται να δημιουργήσεις κάτι ευχάριστο. Προσπάθησε να επιλέγεις έτσι τα καλλυντικά σου ώστε οι αρωματικές νότες να ταιριάζουν μεταξύ τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να δημιουργήσεις την τέλεια αρμονία, το καλύτερο είναι να διαλέξεις ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων με την ίδια αρωματική νότα (πχ. αρώματα, λοσιόν σώματος , ζέλ για αφροντούς, κρέμα χεριών, και για τους άντρες .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις